Disse eplemuffinsene smaker herlig. Det du legger på toppen er avgjørende. Det kan du lage med de fleste frokostblandinger av det sprø slaget,
Disse eplemuffinsene smaker herlig. Det du legger på toppen er avgjørende. Det kan du lage med de fleste frokostblandinger av det sprø slaget,
Opp-ned plommekake med høstens plommer er herlig å servere til kaffen eller som dessert. Den smaker best lun med vaniljesaus, pisket krem eller is til.
Denne måten å lage fruktkake på er veldig lettvint. Du kan faktisk ikke gjøre feil, annet enn å glemme tiden.
Morellkake er en fantastisk bløtkake med kakao, smørkrem, krokan og ferske moreller som passer flott til fest, bursdager eller som kake på koldtbordet.
Den irrgrønne fargen fra matcha-te-pulveret gir denne kaken et vårlig preg. Den luftige blandingen av varmvispet (sveistsisk) marengs og hvit sjokoladesmørkrem gjør den mektig god.
Okonomiyaki er en pannekakeliknede rett fra Japan der finsnittet kål blir blandet med pannekakerøre og valgfritt fyll, før det hele stekes på en teppan - japans svar på en steketakke.
Det er ingen kunst å lage en deilig marsipankake. Under den røde marsipanen som får kaken til å se ut som en bowlingkule, skjuler det seg myk vaniljekrem og saftig kakebunn.
Dette er den perfekte kaken for et trangt kjøkken. Smaken er uimotståelig god.
Dette er dessert alle vil elske. Du blir nødt til å lage den flere ganger med alle de gode ingrediensene som setter et punktum for et herlig måltid.
Marmorkake er kanskje den mest spennende av de klassiske formkakene - i hvert fall rent utseendemessig. Det forsterkes med en tofarget glasur eller marmorkrem.
Denne mektige og mektig gode sjokoladekaken nytes helst i små biter. Den kan også stekes i langpanne. Da er det lettere å skjære i små kvadrater. Perfekt for deg som egentlig ikke har tid å bake kake midt i uka.
Rugbrødlagkake er en saftig og smakfull kake med friske bær, silkemyk ostekrem og grov kakebunn. De grove rugbrødsmulene i bunnen gjør kaken litt sunnere.
Denne nydelige kaken med smak av After Eigth, er en perfekt avslutning på et festmåltid.
Dette er en veldig morsom gave å gi og få. Smakstilsetningen kan selvsagt varieres i det uendelige etter smak.