Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Drøm deg bort til varmere strøk sammen med denne greskinspirerte gryteretten.
Dette måltidet er så smaksmettet som det kan bli. Unn deg en slik fest før juletradisjonene overtar alt.
Fisk «xian» betyr fersk fisk som får beholde dens opprinnelige smak. Det er kun lov til å bruke noen få krydder eller smakstilsetninger.
Her skal du marinere makrellen i escabeche, Den er mye brukt i Middelhavsregionen og gir fisken er deilig frisk smak.
Pollo al mattone betyrat kyllingstykker blir pannestekt eller grillet under en murstein. Denne prosessen gir en sprø skorpe og saftig kjøtt.
Butter chicken eller Murgh Mahkani er en indisk restaurant-favoritt. Oppskriften kommer helt fra Dehli, så her er smakene autentiske.
Marinerer du torskefilet i noen dager får den en karamellisert overflate som gjør den ekstra smaksrik. Med tilbehøret blir det en favoritt.
Glem (nesten) alt du har lært om juleribba - Saltbaking er hemmeligheten til knasende sprø svor og saftig ribbe.
Pokè bowl eller Pokèbolle er for mange den nye sushien og en stor konkurrent til fredagstacoen. Her kan hele familen trikse og mikse og lage sin egen favoritt. Raskt og lage, utrolig godt og næringsrikt.
Gyros er smaken av Hellas. Velmarinert og saftig svinekjøtt, grilles til perfeksjon og smaker nydelig friskt sammen med tzatziki og sprø salat. Pakket inn i deilig mykt gresk pita-brød er dette en av de virkelig gode smaksopplevelsene.
Til denne retten bruker du svinekjøtt fra sidene som utbeinet ribbe eller sideflesk. Men nakke fungerer også veldig godt.
På denne tiden av året er rødbetene så utrolig gode at de fortjener å spille hovedrollen på tallerkenen. Dessuten er de supersunne. Den eneste ulempen med rødbeter er at du blir rød på fingrene. Men det løser du lett ved å bruke hansker når du skreller og skjærer i skiver.
Aubergine, hummus og halloumi gjør disse sandwichene ekstra mettende - helt uten kjøtt, men altså ikke veganske.
Du må prøve denne retten med lammelår. Det skal selvfølgelig på grillen. Vi gir deg også oppskriften på ratatouille og hvordan du skal tilberede couscous.