Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Denne retten tar det litt tid å lage. Når du er ferdig vil de rundt bordet tro du er utdannet kokk for du serverer mat som de får på de beste restaurantene.
Denne fiskesuppen trenger foruten krabbeklør bare litt grønnsaker og fiskekraft Kraften kan du kjøpe eller aller best, lage selv.
Her trenger du bare en pizzabunn. Det er innholdet som gjør det meste av smaken. Du legge på og trekke fra alt etter hva du har i kjøleskapet.
Nydelig brosme marineres i pikante krydder og stekes til perfeksjon på grillen. Denne friske fisketacoen er perfekt for varme sommerdagr når du vil servere tacomiddagen utendørs.
Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Amerikanerne er kanskje mest kjent for å grille store kjøttstykker, men de er også glad i fisk. Og ørret er perfekt til grilling.
Tenk på denne hverdagsvennlige pastaoppskriften som en lettere versjon av den klassiske bolognesen. Den har smaken og hyggen forbundet med den klassike retten, men uten tyngden av den røde sausen. I stedet omfavner oppskriften sommerens grøde med friske tomater og nydelig basilkum.
Blomkålbiff er et vellsmakende og godt alternativ til biff for deg som spiser vegetarmat, eller vil tillføre kostholdet ekstra grønnsaker. Med den jemenske koriandersausen Zhoug blir dette et smaksintens og deilig måltid.
Prøv kokkelandslagets Gunnar Jensens grillet hval med syltet potet, bakt sellerirot og rømmesaus med ramsløk. Enkel å lage, og smaker himmelsk.
Denne deilige og smaksrike retten gjør den enkelt å spise vegansk uansett ukedag.
Denne biff-sandwichen er enkel og rask å lage. Spis den med en gang eller ta den med på tur. Vellykket blir det uansett.
Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
Makrell kan du også servere rå, men først må den marineres med lime og andre godskaer.
Med deilig miso- og sitronvinaigrette forvandles selv de enkleste grønnsaker til en uimotståelig smaksopplevelse.
Argentinerne har kanskje verdens beste oksekjøtt. Med denne oppskriften gjør du ytrefileten rettferdighet på grillen.
Makrell har fast fiskekjøtt og passer derfor godt til grilling. Enklest er det å legge fisken i en dobbelrist, da er det lett å snu den.