Pavlova og marengskaker

oppskrifter.webp
  • 2 timer

    Vinterens vakreste, sprøeste og beste krans. En herlig luksuriøs dessert å avslutte året med.

  • 1 time

    Den er veldig enkel å lykkes med, men virkelig lekker og effektfull.

  • 2 timer

    Denne kaketypen kalles Pinocchiotårta i Sverige, hvor den er like populær som hos oss. Kjært barn har mange navn med andre ord.

  • 1 time

    Smash er manges favoritt-godteri og her får du en hel kake med godsakene.

  • 2 timer

    Her er en tradisjonell pavlova-bunn som vi har toppet med vaniljekrem, syltetøy, lemon curd, bær og biter av brownie.

  • 1 time 40 minutter

    Pavlova er en festkakefavoritt som kan varieres i det uendelige. I denne oppskriften er det særlig sitronkremen som gjør susen.

  • 1 time

    Budapestrull er en svensk kakeklassiker som tradisjonelt kommer med mandarinkrem. Her er den byttet ut med en sommerlig rabarbra- og jordbærkrem og pyntet med smeltet hvit sjokolade.

  • 2 timer 30 minutter

    Det som er suksessfaktoren med denne kaken er at marengsbunnen blir perfekt sprø og litt seig. Resten er såre enkelt - krem og friske bær, og du har en kake som egner seg så vel på et kakebord som til dessert.

  • 1 time

    Dette er den perfekte kaken for et trangt kjøkken. Smaken er uimotståelig god.

  • 1 time 30 minutter

    Marengs, hylleblomst og bringebær er suksessformelen for denne kaken som forfører alle.

  • 1 time 30 minutter

    Om du ikke visste det så ligger Kvæfjord i Troms fylke, på grensen til Nordland fylke. Bygda er kjent for tre ting, som alle er i verdens beste-kategorien: jordbær, poteter og altså denne kakeoppskriften.

  • 1 time 20 minutter

    Har du ikke rabarbra i hagen, finner du den i fruktdisken. Da er du klar til å bake denne deilige kaken.

  • 1 time 20 minutter

    Den velkjente kaken Pavlova er en favoritt hos mange. Her har marengsen fått selskap av sjokolade, og mellom de sprø marengsbunnene lurer en fløyelsmyk eggekrem laget av trygge, norske egg og røde, friske jordbær.

  • 3 timer

    Pavlova i langpanne er perfekt å lage når du skal ha en kake til mange. Den klassisk Pavlova med fløtekrem og bær har du sikkert smakt. Her er oppskrift med salt karamell, sprø cashewnøtter og syrlig granateple.

  • 1 time 40 minutter

    Liker du den klassiske Pavlovaen med deilig krem og friske bær best Her er oppskriften den i ekstra stor størrelse. Det er perfekt når du skal servere til mange.

  • 1 time

    Dette er en kake der krokan spiller en hovedrolle i sammen med marengsen. Du får brukt både eggehviter- og plommer. Med andre ord, ingen ting går til spille, og hver munnfull er en fryd.

  • 1 time 10 minutter

    Nyplukkete blåbær fortjener å spille hovedrollen i denne kaken. Har du ikke plukket blåbær, kommer du langt med fjorårets fra fryseren, eller du kan bruke kjøpebær.

  • 2 timer

    Pavlova er florlett, sprø og den smelter i munnen. Med eggekrem og friske bær er den en suksess i et hvilket som helst selskap.

  • placeholder
  • 40 minutter

    Dette er en kake du vil elske. Og ikke bare du, men alle som kommer på besøk. Verdens beste er kanskje en liten overdrivelse, men den er ikke langt unna.

Forsiden akkurat nå
Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner
+

Verdens mest bærekraftige restaurant har også tre stjerner

Aponiente har ikke bare tre Michelinstjerner, men er også verdens mest bærekraftige restaurant som vekker oppmerksomhet langt utenfor Spanias grenser, og ikke bare for maten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen
+

Grappakongen Poli tenker nytt - igjen

Ikke bare startet Poli ginbølgen i Italia, de har også laget whisky – nok en gang i en klasse for seg. Men grappa er fortsatt hjertebarnet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?
+
Godbiter i pollisten

En flaske liebfraumilch til nesten samme pris som for en treliter?

Ja, det er et dristig påfunn som fortjener oppmerksomhet fordi kvaliteten er av en annen verden.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol
+
Ukens vin

Smakskraft behøver ikke bety høy alkohol

Med 12 prosent er denne rødvinen beviset at også varmklima-vinområder kan lage en vin med både kraft og friskhet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks
Dagens rett

Dette må du rett og slett prøve - tempura er perfekt fredagssnacks

Tempura er japansk friteringsmetode som passer utmerket også for norske råvarer. Og så er det helt topp til alt fra fingermat til forrett, mellomrett eller alene som kveldskos.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik blir pepperkakehuset perfekt
Julemat
Pepperkakehus oppskrift

Slik blir pepperkakehuset perfekt

Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Les hele saken