Asiatiske biffspyd
Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Asiatiske biffspyd

Disse asiatiske biffspydene er knallgode. Har du ikke «innegrill», blir resultatet like godt i en steikepanne. Prøv denne superenkle oppskriften.

Fremgangsmåte

Skjær kjøttet i 8 tynne biffer.

Bland sammen alle ingrediensene til marinaden og ha over i en pose. Legg i kjøttet, klem all luft ut av posen og knyt den igjen.

La kjøttet marinere ca. 20 minutter.

Træ kjøttet på trepinner og stek eller grill dem i 1-2 minutter på hver side.

Server med ris og en kryddersterk saus som dipp ved siden av, f.eks chilisaus eller sataysaus. En sprø salat er også deilig ved siden av.

Se gode grillsauser her

Tips: Legg trespydene i bløt i litt vann minst en halvtime før du lager grillspydene og de tar ikke så lett fyr på grillen.

Les mer om marinader her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Her får du vært så praktiske kokketips

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 30 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen