Empanadas
Foto: ALEAIMAGE

Empanadas

Fremgangsmåte

Smuldre sammen smør og mel. Tilsett salt, egg og nok vann til å forme en fast deig. La den hvile i kjøleskap et par timer før bruk.

Stek kjøttdeigen og hakket løk i god varm panne med stekesmør. Bland i de andre ingrediensene. Avkjøles noe.

Del deigen i flere deler og kjevl ut til 3 mm tykkelse. Stikk ut sirkler med en asjett eller bolle. Legg på fyll på den ene halvdelen og brett over den andre delen slik at det blir halvmånefasong. Pensle kanten med egg. Sett embanadasene på et brett med stekepapir.

Settes i ovnen og stekes 10-15 min. ved 200 grader C. Serveres nystekte.

Flere oppskrifter med empanadas

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Aperitif

4
4/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen