Enkel Middelhavspai med spekeskinke og fiken

Enkel Middelhavspai med spekeskinke og fiken

Denne paien er lettlaget, men ikke mindre smaksrik av den grunn. Får du ikke tak i friske fiken, kan du bruke soltørket tomat som topping.

Fremgangsmåte

Bland det knuste brødet med smøret og trykk det i en paiform. Stek i 10 minutter ved 180 grader. 

Tips:
Du kan bruke vanlig paibunn i stedet.

Slik lager du paibunn

Bland cottage cheese med hakkede urter og smak til med salt og pepper.

Fordel cottage cheese-blandingen i formen. Stek i 10 minutter ved 180 grader. 

Legg på skinke, fiken i båter og hakkede urter.

Flere deilige paier finner du her

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få ukens kake som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Apéritif

3
3/5 etter 7 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen