Kinesisk gryte

Fremgangsmåte

Bland buljong, soyasaus og maisenna sammen i en skål.
Varm opp en wok, eller stekepanne på sterk varme. Skjær svinefileten i ca 1 cm tykke skiver, og strimle disse ytterligere til ca ½ cm brede strimler.
Ha oljen i woken/pannen og varm den opp. Ha i svinefileten og fres til kjøttet ikke lenger er rosa, ca 5 min.
La kjøttet få renne av på kjøkkenpapir.

Fres løk og hvitløk under stadig omrøring til det blir blankt. Ha i paprika, brokkoli og chili, og fres videre i ca 2 min.
Tilsett kjøttet og buljongblandingen, varm det opp under stadig omrøring til sausen tykner, ca. 5 min.
Rør inn nøttene. Serveres med kokt ris.

Sendt inn av Mai Rødsten

5
5/5 etter 4 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen