- Ta krabbekjøttet ut av skjellene. Tin spinaten og klem ut så mye væske som mulig. Bland spinat og krabbekjøtt.
- Sett stekeovnen på 170 grader.
- Fres løken myk i olje, avkjøl og bland den med krabbe og spinat.
- Lag en tykk hvit saus av smør, mel og melk. (Bechamel: smelt smøret, tilsett melet og spe med melken.)
- Det er viktig at sausen er tykk da tomatene avgir væske under stekingen. La sausen koke minst 5 minutter.
- Bland sausen med krabbe, spinat og løk. Smak til med salt og pepper.
- Velg en form som passer til tre lag med lasagneplater. Smør formen godt med smør og legg et lag lasagneplater i bunnen, dekk med 1/3 av krabbesausen og 1/3 av tomatskivene.
- Legg på neste lag med lasagneplater deretter en ny tredel av krabbeblanding og tomat før du dekker med lasagneplater.
- Fordel til slutt den siste tredelen av saus og tomater på toppen.
- Stek lasagnen midt i ovnen på 170 grader i ca 30 minutter til den er gjennomstekt og rykende varm.
Se hvordan du koker og renser krabbe her
Lekre krabberetter finner du her
Mange deilige salater finner du her
Dressingen er vel så viktig for resultatet
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig