Krabber med salsa verde og sitronsmør
Foto: Synøve Dreyer

Krabber med salsa verde og sitronsmør

Server krabben med disse to tilbehørene og du får en ny smaksopplevelse.

Fremgangsmåte

Smelt smøret over svak varme. Det må ikke koke. Hell smøret over i et litermål og la det stå noen minutter slik at melkepartiklene synker til bunnen og eventuelt skum flyter opp.

Skum av og hell forsiktig av det klare smøret over i en annen bolle. Melkepartiklene på bunnen skal ikke med. Bland det klare smøret med sitronskall og la det stå noen timer på kjøkkenbenken. Sil av.

Bland sammen alle ingrediensene til salsaen og la stå å trekke i 30 minutter slik at smakene får tid til å utvikle seg. 

Knekk krabbene åpne eller la gjestene gjøre jobben selv. Server med salsa, godt brød, dillsmør og sitronsmør til å dyppe krabbekjøttet i.

Sendt inn av Godfisk.no

3
3/5 etter 8 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen