Kveitesuppe
Foto: Alf Börjesson

Kveitesuppe

Fremgangsmåte

Rens grønnsakene og skjær dem i strimler. Kok kveitehodet opp, skum godt og la det trekke ca 20 minutter. Ta hodet forsiktig opp og plukk løs fiskekjøttet. Skjær kveitefileten i biter og la disse trekke i fiskekrafta, tak dem opp. Sil krafta. Kok grønnsakene så vidt møre i fiskekrafta, ta de så opp. Visp inn fløte og rømme i krafta og smak godt til.

Se flere lekre fiskesupper her

Forny din suppemeny med disse oppskriftene

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

4
4/5 etter 20 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen