Lammekoteletter med timiansmør
Foto: Kim Holthe

Lammekoteletter med timiansmør

Fremgangsmåte

Rør smøret mykt. Tilsett knust hvitløk, sitronsaft, timian og pepper og rør godt sammen. Lag en rull av smøret, pakk det i folie og legg i kjøleskapet. Stek kotelettene pent brune i olivenolje og dryss over salt og pepper. Server lammekotelettene med stekt sjampinjong, squash, tomatbåter, stekte poteter, timiansmøret og friske basilikumblader.

NB: Lammekoteletter er også utmerket til grilling!

Har du lyst på en variant til lammekoteletter kan du jo prøve lammeskiver. Det er lammestek eller lammebog skåret i skiver. Hvis det ikke finnes ferdige lammeskiver i kjøttdisken, så be dem om å skjære noen for deg. Lammeskivene har lite ben og kjempegodt kjøtt. Får vi foreslå lammeskivene servert på en seng av poteter og grønnsaker?

Sendt inn av Matprat.no

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen