Ch. Musar Blanc 2012

Denne luksuriøse oppskriften blander to av de deiligste sjømatrettene; skagenrøre og lobster roll. En enkel rett for dager du virkelig skal flotte deg.
Rens sjøkreps og hummer. Del kjøttet opp i biter, og la kjøttet tørke litt på tørkepapir, så de blir så tørre som mulig.
Bland crème fraîche, majones og sennep med gressløk og dill. Riv sitronskallet av sitronen og skvis saften i blandingen. Vend om, og smak til med salt og pepper.
Varm en stor stekepanne på høy varme. Åpne brioche brødene og plasser den i den varme pannen, men du tilsetter terninger av rørossmør rundt om i pannen slik at brødet suger opp smøret. Skru varmen ned til middels varme, og stek til brødene er gyllne på begge sider.
Kle briochebrødene med salatblader, før du fordeler skagenrøren i brødene. Server med sitronbåter, ekstra dill og gressløk.
Slik lager du brioche selv
Her finner du flere nydelige skalldyrretter
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Sendt inn av Apéritif