Lun torsk med rødbeter

Lun torsk med rødbeter

Det er mange måter å servere torsken på. Lun torsk med rødbeter er en av dem. Denne retten er like god som den er vakker å se på. Her er oppskriften.

Fremgangsmåte

Gni torskestykket inn med salt og la det ligge på benken i minst 15 minutter. 

Bak den deretter ved 100 grader i ca 20 minutter til en kjernetemperatur på 50 grader. La den avkjøle litt mens du gjør resten. Del rødbeter i båter. Varm opp honning i en kjele og bland inn saften av en halv sitron. Bland inn rødbetene og la dem glasere i et par minutter. Smak til med salt. Stek baconet sprøtt og legg det på kjøkkenpapir for å tørke. Del torskestykket opp ved  trykke lett på det slik at det skiver seg. Fordel torskeskiver, rødbeter og bacon på en tallerken. Smuldre over chevre eller feta og dryss over bønneskuddene. Avslutt med å dryppe over olivenolje- og sitronblandingen. Salt og pepper på toppen.

Sendt inn av Godfisk.no

4
4/5 etter 18 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen