- Sukkerbrød:
Ha egg og sukker i en bakebolle og pisk til stiv eggedosis. Sikt sammen mel, potetmel og bakepulver og vend forsiktig inn i eggedosisen med en slikkepott. Hell røren i en smurt form, ca. 24 cm i diameter. Stek ved 160°C i ca. 40 minutter. Avkjøl på rist. - Pasjonsfruktkrem:
Del pasjonsfrukten i to og skrap ut alt fruktkjøttet. Visp mascarpone, fløte og sukker sammen i en bolle til en tykk og myk krem. Vend til slutt inn pasjonsfrukten. - Tips:
Hvis du ikke vil ha med frøene, siler du pasjonsfruktkjøttet. Eller du kan også bruke pasjonsfruktjuice eller -pure. - Montering:
Del kaken i tre like store bunner. Dynk bunnene med melk eller juice. Smør et tynt lag med bringebærsyltetøy og bre halvparten av pasjonsfruktkremen over den ene bunnen. Legg en bunn oppå og gjenta. - Fordel et tynt lag med kremfløte over toppen av kaken og legg marsipanlokk over. Pynt med melisglasur og eventuelt litt ekstra pasjonsfrukt.
Tips:
Om du vil lage marsipanen selv, bruker du denne oppskriften. Marsipanlokk kan også kjevles ut fra en pakke med ferdig marsipan.
Lyst til å lage en annen marsipankake så se her
Har du lyst til å bake en annen kake har du over 400 oppskrifter her