Parmesan- og sesampanerte kyllinglår
Foto: Veresovich

Parmesan- og sesampanerte kyllinglår

Disse kyllinglårene lager seg selv i ovnen, server med pasta eller poteter til

Fremgangsmåte

  1. Pisk sammen egget.
  2. Bland sesamfrø med de øvrige ingrediensene.
  3. Tørk av kyllinglårene, men behold skinnet på.
  4. Vend først lårene i egg og deretter i osteblandingen.
  5. Legg lårene i en smurt, ildfast form og stek dem midt i ovnen, ca. 40 minutter ved 180 °C til de er gjennomstekte.

Pasta i rømmedressing: 

  1. Kok pasta som anvist på pakken. Hell fra vannet.
  2. Rør sammen de øvrige ingrediensene og smak til med salt, pepper og urter.
  3. Vend pastaen i rømmedressingen og server.

Tips: Du kan også lage denne retten av grillede kyllinglår. Bruk samme fremgangsmåte som over, ta ut lårene fra stekeovnen etter 15 minutter.

Pynt gjerne med agurk og cherrytomater og server grovt brød til.

En sprø salat er et knasende godt tilbehør.

De beste oppskriftene med kylling finner du her

Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Apéritif

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Er du i tvil? Dette er de sju slagene du skal bake til jul
Julemat
Oppskrifter julekaker

Er du i tvil? Dette er de sju slagene du skal bake til jul

Inviter familie og venner på juleverksted og bak julens mest klassiske småkaker sammen. Oppskriftene finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med dette på helgemenyen er det garantert suksess
Dagens rett

Med dette på helgemenyen er det garantert suksess

Vi varter opp med et skikkelig festmåltid denne helgen som blir ekstra smakfull.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Lag en skikkelig Lucia-fest
Julemat
Oppskrift lussekatt

Lag en skikkelig Lucia-fest

Her er historien om Santa Lucia og oppskriftene på lussekatter og tilhørende drikke, og et utvalg andre safransmakende søtsaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?
Guide

Røykt eller urøykt pinnekjøtt?

Det er det store spørsmålet for pinnekjøttentusiastene - og dem blir det stadig flere av.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik får blåskjellene Lucia-skrud
Dagens rett
Blåskjell i safransaus

Slik får blåskjellene Lucia-skrud

Det er lov å kose seg litt ekstra når det er Lucia-dag, og du vil bli overrasket over hvor godt blåskjell og safran hører sammen,

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Får du tak i en liten kveite, skal du gjøre dette med den
Dagens rett

Får du tak i en liten kveite, skal du gjøre dette med den

Ovnsbakt pepperkveite er intet mindre enn et luksusmåltid, men som er uhyre enkelt å lykkes med.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her