Boon Mariage Parfait Geuze 2016

Jordlig og aromatisk sopp møter røyket bacon og silkemyk pasta i denne nydelige oppskriften, som kalles "tømmerhuggerens pasta" på italiensk.
Kok pastaen til den nesten er ferdig (les pakkens anvisning) i godt saltet vann. Mens pastaen koker, steker du bacon i en kald, tørr panne på middels varme, til det er gyllent. Ta så baconet ut av pannen og la det renne av seg på et kjøkkenpapir.
Skru opp varmen, og stek soppen i baconfettet med litt salt til væsken fra soppen er godt redusert, ca 5 minutter. Tilsett så sjalottløk og stek i 2 minutter til. Tilsett hvitløk og tomater og stek i ytterligere 2 minutter. Hell hvitvin over og la redusere, ca 5 minutter. Tilsett kremfløte og baconet. Smak til med salt, pepper og parmesan. Ha pastaen oppi sausen og rør godt og la koke sammen i 1 minutt.
Server straks med friske urter og revet parmesan.
Alt du trenger å vite om pasta
Se alle de andre gode oppskriftene med skogsopp
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Her får du svært så praktiske kokketips
Få dagens rett som nyhetsbrev
Sendt inn av Apéritif