Rekecocktail
Foto: Berit Roald

Rekecocktail

Denne gode klassikeren går aldri av moten og ingen blir lei. En rekecocktail er en nydelig liten rett som passer godt som forrett.

Fremgangsmåte

Lag sausen ved å blande sammen majones, ketchup, hvitvin, sitronsaft, paprikapulver, worcestershiresaus og sukker.

Legg salatstrimler i bunnen av serveringsskåler. Legg reker, saus og salat lagvis i skålene, pass på at det blir reker på toppen.

Pynt med frisk dill og sitronskive.

Her finner du flere oppskrifter med reker

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av Eksportutvalget for fisk

4
4/5 etter 44 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen