Rør sammen ingrediensene til laken til salt og sukker er helt oppløst.
Legg kyllingfiletene i laken og la dem ligge kaldt over natten.
Skyll filetene i kaldt vann. Kok opp kyllingbuljongen med krydderet og trekk kjelen av platen.
Legg i kyllingfiletene og la dem trekke i buljongen i ca. 8-10 minutter.
Sjekk at de er ferdige ved å stikke en spiss kniv i kjøttet, da skal det piple ut klar kraft. Avkjøl og skjær i strimler.
Riv hjertesalaten grovt med fingrene og ha i en bolle. Kutt opp skiver av brien og legg over salaten, dryss over biter av mango, avokado og de salte pekannøttene.
Legg på den salte kyllingen og server salaten med hjemmelaget persillepuré og godt brød ved siden av.
Se flere knasende sprø salater her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig