Pascal Clement Bourgogne Pinot Noir 2018

Denne oppskriften på spansk omelett er både lettlaget og knakende god med chorizo og brokkoli.
Fres potetbiter, brokkoli og løk i smør over middels lav varme til det er nesten mykt, men ikke har tatt farge.
Tilsett chorizo mot slutten av stekingen. Smak til med salt og kvernet pepper.
Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Hell i eggeblandingen og stek omeletten ved å skyve den stivnede massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med pannen.
Skru ned til lav temperatur, legg over lokk og la tortillaen stå noen minutter til den er ferdig.
Server varm med en god salat og godt brød ved siden av.
Her finner du flere gode tapasretter
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Andre oppskrifter med egg finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no