Spansk potetomelett med chorizo og brokkoli
Foto: Matprat/Mari Svenningsen

Spansk potetomelett med chorizo og brokkoli

Denne oppskriften på spansk omelett er både lettlaget og knakende god med chorizo og brokkoli.

Fremgangsmåte

Fres potetbiter, brokkoli og løk i smør over middels lav varme til det er nesten mykt, men ikke har tatt farge.

Tilsett chorizo mot slutten av stekingen. Smak til med salt og kvernet pepper.

Visp sammen egg, vann, salt og pepper. Hell i eggeblandingen og stek omeletten ved å skyve den stivnede massen inn mot midten, slik at det som fortsatt er flytende kommer i direkte kontakt med pannen.

Skru ned til lav temperatur, legg over lokk og la tortillaen stå noen minutter til den er ferdig.

Server varm med en god salat og godt brød ved siden av.

Her finner du flere gode tapasretter

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter

Andre oppskrifter med egg finner du her

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 55 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen