Tomatsalat med urtebakt potet og løk

Tomatsalat med urtebakt potet og løk

Fremgangsmåte

Soltørket tomat- og Balsamicodressing
Bland alle ingrediensene i en bolle og bland med  tomaten og løken. La det stå i romtemperatur og trekke litt. Sil av litt av dressingen til å ha dressingen over salaten.

Ovnsbakte potetbåter
Vask og del potetene i båter på langs. Tørk de.  Skrell og del løken i båter. Hakk hvitløk og timian.  Legg potetene i en ovnspanne og ha på  timian, løk, hvitløk, salt og pepper, olivenolje og bland godt.

Spre det godt utover og bak det i ovnen på 180 grader i ca 20 min. Kjenn med en kniv at  de er møre.

Hjertesalat og ruccula
Del hjertesalaten i 4 båter og legg den i kaldt vann noen minutter.  Da blir den enda  sprøere.
Rens og kutt av litt av stilken hvis den er veldig lang, skyll den godt i kaldt vann. Vask og rens ruccula

Legg tomat- og løksalaten i en dyp tallerken, fordel så de varme potetene på toppen.
Legg så en båt med hjertesalat og litt ruccula på toppen. Legg på litt av dressingen
fra tomat- og løksalaten og pynt med basilikum.

Sendt inn av BAMA

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen