Tunfiskcarpaccio med urteolje og tomat- og ingefærkompott

Tunfiskcarpaccio med urteolje og tomat- og ingefærkompott

Fremgangsmåte

Tunfiskfilét rulles i grovmaltpepper og stjerneanis, brunes så lett i en panne med litt olje og deretter rulles fileten inn i plastfilm og fryses. Skjæres i fine tynne skiver når tunfisken har blitt lett frossen.

Serveres med en god tomat og ingefærkompott, litt salat, friske urter og urteolje.

Tomat- og ingefærkompotten:
Skold plommetomatene og rens bort innmat og kutt opp i små terninger.
Fres litt tomatpure og ingefær sammen med litt olje, tilsett tomatene og litt hvitvin.
La det hele koke til det meste av vesken er fordampet og smak til med salt og pepper.

Sendt inn av Bama

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen