Vaffelpoteter

Vaffelpoteter

Vaffeljernet bør brukes oftere, og ikke bare når du har lyst på noe søtt til kaffen. I denne oppskriften får revne poteter følge med en rømmesaus, wienerpølser eller røykelaks til.

Fremgangsmåte

Skrell potetene før de finrives på råkostjern. Ha raspet potet over i en bolle. Tilsett persille og gressløk. Bland alt godt sammen. Smak til med salt og hvit pepper. Smelt smøret og bland det i potetblandingen. Stek potetene i et vaffeljern.

Tips: Grønnsaker som gulrot, persillerot, knollselleri og kålrot, m.m. kan blandes med potetene. Vaffelpoteter serveres til stekt kjøtt eller fisk.

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Frukt.no

5
5/5 etter 8 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen