Brød og bakverk

oppskrifter.webp
  • 45 minutter

    Her får du en oppskrift på pannekaker, og forslag til fyll som du kan variere som du vil. Søtt fyll eller salt fyll, med skalldyr- eller soppstuing, etter smak og behag.

  • 1 time 30 minutter

    Brød med gulrot og poteter blir saftig og godt. Husk å kna deigen godt og la den få god tid til å heve seg.

  • 15 minutter

    Ciabatta er brød som opprinnelig kommer fra Italia og har blitt veldig populært verden over. Fyll det med et godt kjøttpålegg, og du har et kjapt måltid, eventuelt noe ekstra godt i matpakka!

  • 1 time 10 minutter

    Det bor en baker i oss alle. og her får du oppskriftene på bollekake. Det er enklere enn du tror.

  • 1 time

    Hvem kan motstå kanelboller? Saftige og søte som de er.

  • 2 timer

    Disse bollene vil alle like. Med det deilige fyllet blir det garantert en suksess.

  • placeholder
    15 minutter

  • 1 time

    Dette er boller som er veldig populære. Spesielt til Fastelavn, med de kan med selvfølge bakes hele året.

  • placeholder
  • 2 timer

    For finner er rugbrød en basisvare som mange ikke kan leve uten. Det er et stort utvalg i de finske butikkene og det finnes alternativer for enhver smak. Her er oppskriften så du kan lage ditt eget.

  • placeholder
    1 time

  • placeholder
    5 minutter

  • 45 minutter

    Lefse av potet kan brukes til så mangt. Har du ikke takke, kan du steke lefsene eller lompene i en tørr stekepanne. Slik gjør du det.

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    1 time

  • 1 time 20 minutter

    Hjemmelagde havrekjeks lager du raskt og enkelt. Smaker veldig godt med ost eller syltetøy på.

  • placeholder
    30 minutter

    Det er enkelt å lage dine egne havrekjeks, og ikke minst går det raskt. Her en enkel og velsmakende variant.

  • placeholder
    5 minutter

  • 2 timer

    Bak disse deilige grove brødene med rugmel.

  • placeholder
    5 minutter

  • placeholder
    5 minutter

Forsiden akkurat nå
Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg
+
Ukens vin

Fortsatt kampklar – med ny etikett – og på et pol nær deg

Denne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner
+

Har skapt moderne vinhistorie av historiske viner

Å skape det nye Napa Valley gjennom fem oppkjøp i løpet av to år, er en storstilt ambisjon, men Carlton McCoy og Lawrence Wine Estates er på god vei. Den største omveltningen er i vinmarkene som alle nå dyrkes biodynamisk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

To deilige brunelloer på et pol nær deg
+
Godbiter i pollisten

To deilige brunelloer på et pol nær deg

I basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne
+
Ukens vin

Du kan bare glede deg til å fylle glasset med denne

Det er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Retromat som er både hot og god
Dagens rett

Retromat som er både hot og god

Når kålruletter gis en asiatisk twist, blir de spesielt gode, som med denne feststemte oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En klassisk lammestek blir alltid vellykket
Dagens rett

En klassisk lammestek blir alltid vellykket

Mens lammesesongen fortsatt er på topp, benytter vi en hver mulighet til å lage det beste av denne råvaren. Nemlig lammestek.

Les hele saken