Sveler lager du enkelt hjemme. De smaker aller best nystekt, men kan også varmes dagen etter.
Sveler lager du enkelt hjemme. De smaker aller best nystekt, men kan også varmes dagen etter.
Noen mener det er litt syndig med mye ost, andre at det bare er godt og på sin plass, som her. Perfekt når du vil kose deg ekstra
Det finnes en rekke oppskrifter på den klassiske irske Boxtyen. Noen foretrekker å servere potetpannekakene med søtt tilbehør, mens andre serverer det med salt topping.
Disse pannekakene er ekstra gode. Når du i tillegg legger på jordbær og krem må du huske på å lage mange nok. De vil helt sikkert forsvinne fort.
Havrevafler med kesam og friske bær er noe alle vil glede seg til både til frokost og som dessert.
Her får du en oppskrift med vafler med epler i røra. Med iskrem og bær til blir det den reneste festdesserten.
Har du forsøkt potetvafler? Enkelt å lage og ferdig på en halv time. Spises med søtt eller salt pålegg.
Fougasse er på en måte franskmennenes focaccia, denne oppskriften blir ekstra smakfull med ansjos eller bacon.
Denne oppskriften kommer fra Nord-India hvor den kalles Lahsun Paratha. Der er brødbaking nesten er en kunstform og brødslagene nesten utallige.
Server disse herlige pannestekte brødene til frokost, lunsj, matpakker, kaffekosen eller ved siden av supper og gryter.
Disse pannekakene kan du ha til frokost, lunsj og middag.Så deilig smaker de. Server med lønnesirup og syltetøy.Salt pålegg kan du også bruke.
Lunsjvarianten av pannekaker som kommer til å få grønnsakene i både deg selv og barna.
Alle liker pannekaker. Serverer du dem med cottage cheese blandet med syltetøy setter det en ekstra spiss på det hele. Disse pannekakene er like gode som vanlige, og dessuten litt sunnere. Prøv denne enkle oppskriften på grove pannekaker.
Paratha er et mykere og fyldigere brød enn chapati, men det tar tid å bake, så planlegg måltidet i god tid.
Med squash og fetaost lager du fetapannekaker som er en vegetarrett. Her er den enkle oppskriften du kommer til å benytte mange ganger.
Kokospannekaker smaker herlig. Prøv denne enkle oppskriften og du vil ikke angre.
Du må ikke la blåbærene stå urørt i skogen eller fryseren. De kan brukes til blant annet blåbærscones. Her er oppskriften som alle vil ha av deg etterpå.
Pinnebrød er enkel og god turmat som kan stekes både på grillen eller over bålet. Her er en deilig variant med chorizopølse og basilikum.
Pannekaker kan også gratineres, og de kan til og med ha reker som topping.