Denne pannekaken kan stekes hel eller porsjonsvis, med flesk eller bacon. Server med salat og eventuelt kokte poteter til.
Denne pannekaken kan stekes hel eller porsjonsvis, med flesk eller bacon. Server med salat og eventuelt kokte poteter til.
Skal du bake boller kan du begynne med denne enkle oppskriften og så legge til det du liker best. Kanskje skal du ha i rosiner eller dele dem å legge pisket krem mellom.
Kanelbolle-pinnebrød – en smak av luksus ute i naturen! Kos deg med nystekte pinnebrød som smaker kanelbolle. En herlig måte å avrunde grillingen på.
Med oppskriften på grove brytebrød kan du glede alle rundt bordet. Med deigen kan du også bake to brød.
Pannekaker blir ordentlig middag når du fyller dem opp med masse bacon og epler.
Med denne oppskriften er du alltid sikret deilige pannekaker. Alt det gode du kan fylle de med er opp til deg.
Vafler er manges favoritt til kaffekosen. Her har du en oppskrift som gir både luftige og deilige munnfuller.
Spis muffinsene nystekte som et lite måltid eller som tilbehør til supper og gryteretter. De er kjempefine å fryse.
Kanadiske blåbærpannekaker er noe alle vil elske. Det vil ta deg en drøy halvtime å lage denne lekkerbisken. Her har du oppskriften.
Havrevafler med kesam og friske bær er noe alle vil glede seg til både til frokost og som dessert.
Her får du en oppskrift med vafler med epler i røra. Med iskrem og bær til blir det den reneste festdesserten.
Har du forsøkt potetvafler? Enkelt å lage og ferdig på en halv time. Spises med søtt eller salt pålegg.
Fougasse er på en måte franskmennenes focaccia, denne oppskriften blir ekstra smakfull med ansjos eller bacon.
Denne oppskriften kommer fra Nord-India hvor den kalles Lahsun Paratha. Der er brødbaking nesten er en kunstform og brødslagene nesten utallige.
Server disse herlige pannestekte brødene til frokost, lunsj, matpakker, kaffekosen eller ved siden av supper og gryter.
Disse pannekakene kan du ha til frokost, lunsj og middag.Så deilig smaker de. Server med lønnesirup og syltetøy.Salt pålegg kan du også bruke.
Lunsjvarianten av pannekaker som kommer til å få grønnsakene i både deg selv og barna.
Alle liker pannekaker. Serverer du dem med cottage cheese blandet med syltetøy setter det en ekstra spiss på det hele. Disse pannekakene er like gode som vanlige, og dessuten litt sunnere. Prøv denne enkle oppskriften på grove pannekaker.
Paratha er et mykere og fyldigere brød enn chapati, men det tar tid å bake, så planlegg måltidet i god tid.
Du kan unne deg piroger til kveldskos, Enkelt å ha med seg på tur, og som nistemat. Du kan like gjerne bruke reinsdyrskav, lammeskav eller helt vanlig kjøttdeig.