Disse rosa mini-pannekakene med rødbeter passer perfekt å servere til helgefrokost eller i bursdag. Rødbetepannekakene kommer alle til å like
Disse rosa mini-pannekakene med rødbeter passer perfekt å servere til helgefrokost eller i bursdag. Rødbetepannekakene kommer alle til å like
Disse luftige butterdeig-skallene er en nødvendig ingrediens i en vol au vent.
Vafler med salt topping smaker himmelsk - bare prøv denne versjonen.
Har du brødrester til overs? Da kan du lage disse godbitene som egner seg ypperlig som tilbehør til suppe, salat eller en god pastarett.
Kypriotisk påskebrød, eller soureki, er navnet på det tradisjonelle søte påskebrødet som bakes i Hellas. Her er oppskriften.
Egg i rundstykke betyr nybakt loff og hardkokt egg. Bakt sammen passer de meget godt til påskefrokosten eller som turmat.
Gresk påskebrød med hele egg er et dekorativt og ikke mist spennende innslag på bordet til påskefrokosten.
Lag en skikkelig morsom påskekurv som du kan sette på frokostbordet. Bare følg oppskriften så blir den også deilig.
Socca er kikertpannekaker - en gammel tradisjon fra Nice, men som også gjenfinnes flere steder ved Middelhavet.
Pannekaker blir ordentlig middag når du fyller dem opp med masse bacon og epler.
Pitabrød smaker fortreffelig som alternativ til brød og kan fylles med pålegg, dressing og grønnsaker som en egen rett.
Dette blir verdens beste muffins. Særlig når barna får lov til å røre inn non-stop-sjokolader i røra selv.
Her får du en oppskrift på pannekaker, og forslag til fyll som du kan variere som du vil. Søtt fyll eller salt fyll, med skalldyr- eller soppstuing, etter smak og behag.
Med fylte godsaker i pannekakene blir smaksopplevelsen noe helt annet enn hva kun pannekakene ville gitt deg. Her er oppskriften til Crepes.
Det tar litt tid å lage disse snurrene, men det er vel verd investeringen. Det blir en stor porsjon og snurrene kan fint fryses.
Disse pannekakene er ekstra gode. Når du i tillegg legger på jordbær og krem må du huske på å lage mange nok. De vil helt sikkert forsvinne fort.
Deilig brød som nesten er en rett i seg selv. Passer veldig godt til turmat, eller som tilbehør til grillmat, spekemat eller pasta.
Bak en fletteloff med ost. Alt du trenger av ingredienser finner du i oppskriften som er veldig enkel og som gir det loff du garantert kommer til å bake flere ganger.
Belgiske vafler er perfekt basis for en dessert eller et søtt mellommåltid.
Her får du en oppskrift med vafler med epler i røra. Med iskrem og bær til blir det den reneste festdesserten.
Fougasse er på en måte franskmennenes focaccia, denne oppskriften blir ekstra smakfull med ansjos eller bacon.