Dette er ekstra luftige boller og har fått smak av kakao som sikrer ekstra stor suksess.
Dette er ekstra luftige boller og har fått smak av kakao som sikrer ekstra stor suksess.
Dette brødet kan du bake helt uten å bekymre deg for at du må elte deigen. Det er bare å følge oppskriften så har du et deilig brød som passer til både frokost og matpakke.
Denne retten med prioger vil du helt sikkert bake flere ganger. Her skal du fylle de med spinat og fetaost.
Her er de kinesiske pannekakene som passer perfekt til crispy duck. I oppskriften forteller vi hvordan du skal tilberede de, ofte kalt pekingand.
Dette saftige greske bondebrødet er bakt dels med surdeig.
Hvem har ikke smakt det deilige mørke brødet som våre naboer i sør baker. Ikke noen i veien for at du kan bake det her hjemme. Her er den enkle oppskriften
Du må prøve å bake disse kjeksene. Ren nytelse ved siden av en god kopp kaffe
Det er enkelt å lage dine egne havrekjeks, og ikke minst går det raskt. Her en enkel og velsmakende variant.
Det tar litt tid å bake dette brødet, men du vil ikke angre på for det smaker herlig. Mens det står i ovnen, kan du lage retten det skal serves til.
Skillingsboller er en spesialitet fra Bergen som skiller seg fra kanelboller ved at de har et dryss av sukker på toppen. Og kanel i svingene.
Disse eplepannekakene må du passe deg for. De er så gode at du knapt klarer å stoppe å forsyne deg.
Det er mye enklere enn du tror å bake croissanter. Følg oppskriften vår, og vi kan garantere at du kommer til å gjenta baksten.
Scones med havregryn smaker fortreffelig. De lager du enkelt selv. Etter 15 minutter i ovnen er de klare. Her oppskriften.
Disse kjeksene er nødvendige til en perfekt tiramisu, og du lager dem enkelt selv.