Brød og bakverk

oppskrifter.webp
  • 1 time

    Å bake bollene på denne måten er ekstra raskt og ikke minst får du en saftighet du skal lete lenge etter.

  • 20 minutter

    Det er enkelt å lage ditt eget hvitløksbrød. Bare følg den enkle oppskiriften.

  • 1 time 30 minutter

    Skillingsboller er en spesialitet fra Bergen som skiller seg fra kanelboller ved at de har et dryss av sukker på toppen. Og kanel i svingene.

  • 30 minutter

    Her er de kinesiske pannekakene som passer perfekt til crispy duck. I oppskriften forteller vi hvordan du skal tilberede de, ofte kalt pekingand.

  • 1 time

    Du kan selvfølgelig kjøpe ferdige tortillas, men de du lager selv på 15 minutter smaker mye bedre.

  • 1 time 20 minutter

    Det er fyllet av smør, kokos og brunt sukker som får disse safranbollene til å skinne ekstra. Kanskje du må bake ekstra stor porsjon?

  • 1 time 30 minutter

    Dette er ekstra luftige boller og har fått smak av kakao som sikrer ekstra stor suksess.

  • 1 time 30 minutter

    Iskrem og bær i et kremmerhus av søt gjærbakst som smaker deilig nybakte. De blir opplagt en av barnas favoritter. Sikkert også hos de voksne.

  • 40 minutter

    Med rask eplekompott og sitronkrem er denne pannekakedesserten gjennomførbar også midt i uka. Om pannekaker og krem høres mektig ut, vil du bli overrasket over hvor frisk denne desserten er.

  • 1 time 30 minutter

    Denne kringlen fylt med godsaker som marsipan, pistasjenøtter og bringebær er helt uimotståelig. Perfekt til morsdag eller farsdag, bursdager eller skoleavslutninger.

  • 1 time 30 minutter

    Dette er svenskenes vri på fastelavnsboller som absolutt bør prøves.

  • 45 minutter

    Vaffel- eller pannekaketårn med krem og syltetøy mellom lagene er klassikere. I denne oppskriften er det ostekrem som gjør susen.

  • 20 minutter

    Poori er et deilig Indisk brød som gjerne brukes ved siden av sterkt krydret mat. Her har du oppskriften.

  • 40 minutter

    Saup er væsken som blir igjen etter kinning av smør. Derav navnet kjernemelk. Den syrlige saupen setter ekstra god smak på vaflene.

  • 2 timer

    Disse luftige rundstykkene er enkle å lage av fint hvetemel, vann, salt og gjær. De smaker aller best nybakte med pålegg, eller til middag.

  • 50 minutter

    Har du en brunostrest i kjøleskapet som ikke blir brukt. Den er perfekt til å bruke i denne oppskriften med muffinsen som du også kan bruke som turmat.

  • 1 time

    Nystekte berlinerboller fylt med tykk god vaniljekrem er ekstra gode. Og selvsagt langt bedre enn de i butikken. Her er oppskriften.

  • 30 minutter

    Har du forsøkt potetvafler? Enkelt å lage og ferdig på en halv time. Spises med søtt eller salt pålegg.

  • 1 time 30 minutter

    Det er ingen grunn til å vente helt til den 13. desember med å ha safran i gjærdeigen. Disse safranbollene med fyll av hvit sjokolade er sublime.

  • 2 timer

    Her er oppskriften på skikkelig hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm vil at de skal lages og ikke minst smake.

Forsiden akkurat nå
Årets juledessert bygges i høyden
Ukens kake
Pavlova-juletre

Årets juledessert bygges i høyden

Denne desserten kommer til å vekke oppsikt - også fordi den smaker utrolig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien
Dagens rett
Pinneribs med brie

Lei pinnekjøtt? Da har du ikke prøvd denne vrien

Ost, mynte og syrlig syltetøy setter en helt annen smak på pinnekjøttet. Må prøves.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol
+
Godbiter i pollisten

Kjør denne gavepakken til julekosen - den er på 60+ pol

Du loves en hvitvin med stor dybde og kompleksitet og til en veldig god pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin
+
Ukens vin

Kupp på «verdens beste» alkoholfrie vin

Med dette på julebordet, blir du faktisk glad for å gå for alkoholfritt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lag en vri på gravlaksen
Dagens rett

Lag en vri på gravlaksen

Tyttebær er egnet til mer enn å være følge til kjøttkakene. De gjør underverker med laks som både kan spises gravet, stekes eller grilles.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til
Julemat
Oppskrifter på risgrøt, riskrem, multekrem, karamellpudding og andre juledesserter

Slik lager du den beste julegrøten og juledessertene alle gleder seg til

Når julegrøten havner på bordet, vet alle at det er jul og at en mandel er gjemt oppi alt det hvite. Restene bruker du til dessert. Eller så kan du velge en av de andre fristende juledessertene du finner oppskrifter på her.

Les hele saken