Har du en brunostrest i kjøleskapet som ikke blir brukt. Den er perfekt til å bruke i denne oppskriften med muffinsen som du også kan bruke som turmat.
Har du en brunostrest i kjøleskapet som ikke blir brukt. Den er perfekt til å bruke i denne oppskriften med muffinsen som du også kan bruke som turmat.
Nystekte berlinerboller fylt med tykk god vaniljekrem er ekstra gode. Og selvsagt langt bedre enn de i butikken. Her er oppskriften.
Har du forsøkt potetvafler? Enkelt å lage og ferdig på en halv time. Spises med søtt eller salt pålegg.
Det er ingen grunn til å vente helt til den 13. desember med å ha safran i gjærdeigen. Disse safranbollene med fyll av hvit sjokolade er sublime.
Her er oppskriften på skikkelig hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm vil at de skal lages og ikke minst smake.
Javisst kan du ha salt pålegg på vafler. Det vet alle som bor nord i landet. Og i Østfold hvor vafler erstatter lompe til pølsa.
Stek et dekorativt vaffeltårn som er enkelt å lage og garantert vil imponere på 17. maifrokosten. Stek røde og blå vafler og pynt med vaniljekesam.
Det tar litt tid å lage focaccia på denne måten. Meste parten går med til å la deigen heve skikkelig. Resultatet blir kjempegodt.
Det tar litt tid å lage disse cibattene for deigen må heve. Mens du venter kan du gjøre andre ting.
Havrevafler med kesam og friske bær er noe alle vil glede seg til både til frokost og som dessert.
Vann og mel er utgangspunktet for å lage en surdeig. Framgangsmåten som beskrives her er profesjonell og krever god tid og gode råvarer.
Bak et brød helt uten gjær. Du bruker surdeig, rug og spelt og andre gode ingredienser og får et godt grovt brød. Her er oppskriften.
Bakerlandslagets havrebrød er det perfekte matpakkebrødet. Det er holdbart, smaker like godt flere dager på rad og er perfekt til å putte i fryseren og ta opp igjen.
Bak et grovt superbrød som alle vil like enten til matpakken eller som følge til hovedretten på middagsbordet.