Alle elsker kanelsnurrer, også når de kommer som kake, klar til å brytes.
Alle elsker kanelsnurrer, også når de kommer som kake, klar til å brytes.
Karlsbaderboller lages med en litt fastere deig enn vanlige boller. Her er de fylt med rabarbra.
Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.
Jianbing er en typisk kinesisk gatemat som ofte spises til frokost.
Her er de kinesiske pannekakene som passer perfekt til crispy duck. I oppskriften forteller vi hvordan du skal tilberede de, ofte kalt pekingand.
Klippekrans er en deilig søt gjærbakst fylt med smør, sukker og kanel. Bruk saks for å lage det fine mønsteret i hvetekringlen. Passer til kaffen og i bursdag.
Lag knekkebrød selv. Det er veldig enkelt, og de smaker mye bedre enn de du kjøper.
Kokospannekaker smaker herlig. Prøv denne enkle oppskriften og du vil ikke angre.
Disse koranske pannekekakene er fylt med nøtter og er farlig gode.
Kypriotisk påskebrød, eller soureki, er navnet på det tradisjonelle søte påskebrødet som bakes i Hellas. Her er oppskriften.
En veldig enkel oppskrift på det så mange er så glad i. Det er opp til deg hva du vil ha i dem eller på dem.
Vaffel- eller pannekaketårn med krem og syltetøy mellom lagene er klassikere. I denne oppskriften er det ostekrem som gjør susen.
Javisst kan du ha salt pålegg på vafler. Det vet alle som bor nord i landet. Og i Østfold hvor vafler erstatter lompe til pølsa.
Mer luftige pannekaker enn det du får ved å følge vår enkle oppskrift skal du lete lenge etter. Med sideflesk og faktisk litt ingefær, har du noe å glede deg til.