Med rask eplekompott og sitronkrem er denne pannekakedesserten gjennomførbar også midt i uka. Om pannekaker og krem høres mektig ut, vil du bli overrasket over hvor frisk denne desserten er.
Med rask eplekompott og sitronkrem er denne pannekakedesserten gjennomførbar også midt i uka. Om pannekaker og krem høres mektig ut, vil du bli overrasket over hvor frisk denne desserten er.
Så deilig kan pannekaker smake når du legger på epler i lønnesirup med pekannøtter.
Pannekaker blir ordentlig middag når du fyller dem opp med masse bacon og epler.
Genialt enkelt, raskt å lage og svært velsmakende både for store og små.
Sunn tilnærming til pannekaken slår alltid an på lørdagslunsjen
pannekaker er alltid en hit, men det går virkelig rett inn i margen når man slenger på lønnesirup
Her er det ingenting å lure på. En tidløs klassiker på frokostbordet som varmer ganen din. De er heldigvis like deilige å lage som kveldsmat
Ikke rosinen i pølsa, men rosinen i pannekaka. Når du lager pannekaker med rømme blir de litt syrligere og her er et supert eksempel med både rosin og ost
En pannekake kan sjelden bli friskere enn dette. Stappfull av urter og salt fra røkt kolje gjør dette til en vårlig delikat variant av pannekaken
Pannekaker kan godt bli en vegetarrett som her med deilig soppstuing.
Her får du en oppskrift på pannekaker, og forslag til fyll som du kan variere som du vil. Søtt fyll eller salt fyll, med skalldyr- eller soppstuing, etter smak og behag.
Lag en helt spesiell bløtkake der utgangspunktet er pannekaker med masse deilig i tillegg.
Denne retten passer til både voksne og barn, i tillegg er den lett for barna å være med på å lage.
Lunsjvarianten av pannekaker som kommer til å få grønnsakene i både deg selv og barna.
Paratha er et mykere og fyldigere brød enn chapati, men det tar tid å bake, så planlegg måltidet i god tid.
Dette brytebrødet er perfekt som en snack ved siden av spekeskinke eller som tilbehør til en grønnsakssuppe.
Julens saftigste og mest krydrede lengde. Sett fram og la gjestene bryte av stykker selv. Farlig god!
Bagels er perfekt lunsjmat eller til matpakken. Her får du mange forslag til hvordan du kan fylle dem eller lage varianter som eksempel med hvitløk.
Saftige og smakfulle pestosnurrer er helt perfekte i nistepakken, til suppen eller på koldtbordet.
Pinnebrød er enkel og god turmat som kan stekes både på grillen eller over bålet. Her er en deilig variant med chorizopølse og basilikum.
I Russland lager de mange varianter av pirog. Denne oppskriften har vi brukt fisk. Du kan bruke den til kveldskos eller som turmat.