Dette er brødet er raskt å bake for det skal ikke heve. Du skal nemlig bruke bakepulver. Du skal ha I solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.
Dette er brødet er raskt å bake for det skal ikke heve. Du skal nemlig bruke bakepulver. Du skal ha I solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.
Gjør som franskmennene. Lag et spennende og deilig brød som du skjærer i biter, men som likevel henger sammen. Det er deilig med valnøtter i Du kan bruke det til ost, supper og salater.
Dette sveitsisk bondebrød passer veldig godt til supper og salater. Du skal også prøve det nybakt til kvelds med smør og brunost på. At du bruker rugmel gjør det ekstra saftig og holder seg ferskt lenge.
Her er oppskriften på et grovbrød med ekstra god smak. Du skal nemlig ha i valnøtter, linfrø og solsikkefrø. Alle vil elske dette brødet.
Det er enkelt å lage ditt eget hvitløksbrød. Bare følg den enkle oppskiriften.
Med oppskriften på grove brytebrød kan du glede alle rundt bordet. Med deigen kan du også bake to brød.
Dette greske påskebrødet er syrlig, og er et spennende brød som passer godt til påskefrokosten.
Et urtebrød hører hjemme på så vel frokostbord som et koldtbord. Topp til supper eller vegetarretter.
Her er oppskriften på skikkelig hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm vil at de skal lages og ikke minst smake.
Brød med gulrot og poteter blir saftig og godt. Husk å kna deigen godt og la den få god tid til å heve seg.
Gulrotrundstykker passer fint i matpakken eller som turmat. De er attpå til også sunne ved siden av de smaker fortreffelig.
Server noe som virkelig overrasker ved siden av forretten eller hovedretten. Kuvertbrød som er røde. Her er den enkle oppskriften.
Rundstykker med valnøtter setter en ekstra spiss på måltidet. Du kan selvfølgelig bruke de som nistemat også. Her er den veldig enkle oppskirften.
I denne oppskriften på eltefrie rundstykker bruker du tørre brødrester som en av ingrediensene. Perfekt for å redusere matsvinn.
Slik lager du de typisk tyske kringlene. De kan også formes som rundstykker som anbefales på ethvert frokostbord, også utenfor oktoberfestsesongen.
Vann og mel er utgangspunktet for å lage en surdeig. Framgangsmåten som beskrives her er profesjonell og krever god tid og gode råvarer.