Lag denne deilige fruktsalaten og du vil ikke angre. Selvfølgelig skal den ha følge av myk vaniljeis. På bare 15 minutter er den klar til servering.
Lag denne deilige fruktsalaten og du vil ikke angre. Selvfølgelig skal den ha følge av myk vaniljeis. På bare 15 minutter er den klar til servering.
Søtt, kremete og fyldig, syrlig og salt, alt dette smaker denne desserten.
Disse kjeksene smaker ekstra godt til kaffen eller teen. Samtidig som de er veldig fine å ta med seg på tur.
Gulrotkake er en klassiker. Her har vi laget søte, små porsjonskaker. De smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.
Har du laget risgrøt og har rester igjen, lager du riskrem. Spe på med jordbærsaus og du har en deilig dessert. Her er oppskriften.
Få kaker bevarer sommersmaken så mye som denne. Oppskriften er såre enkel. Slik lager du kirsebærkake på fransk vis.
Mørk sjokolade og solbær er en «match i himmelen». Med et glass portvin til skjønner alle at det er høst. Her er oppskriften.
De norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker som i denne epleterten med vaniljekrem.
Denne syrlige, fløyelsmyke sitronpaien med søt marengs blir du hekta på.
En mektig god og kremet mørk sjokoladekake som du kommer til å bake mange ganger.
Denne varme sjokoladekaken med flytende kjerne er manges favoritt. Du kan fryse dem ned før steking. Det gir et godt resultat hver gang.
Hastverk er nødvendigvis slett ikke være lastverk. Denne superraske sjokoladekaken er et godt bevis.
Denne kaken har en herlig smak av sjokolade og kaffe. Elsker du kaffe da blir den din favoritt.
Trøffel- og vaniljekremkake er en av kakebunn dekket med et lag trøffelkrem, et lag vaniljekrem og nytt lag trøffelkrem. Sjokoladeglasur har du utenpå.
Bak en lun pai med plommer. Hjemmelaget bakst smaker alltid best. Her er oppskriften.
Det er få av oss som ikke elsker muffins. Her har du en oppskrift der de får besøk av epler.
En dessert som vi alle har et forhold til. Tilslørte bondepiker er enkelt å lage og smaker fortreffelig.
Bakte epler slik det de gjør det i Toscana er en super dessert. Server den lun og vi lover suksess.
Stek eplebåter i panne med honning og kanel til. Deilig snacks eller som dessert. Du kan gjerne ha vaniljekesam til. Enklere og bedre blir det ikke.
Eplekake blir vi aldri lei av. Denne gangen matcher vi eplene med en gjærdeig og smaker til med kanel. Noe som aldri blir feil.
Smak av timian og basilikum setter en ekstra spisse på denne høyt elskede kombinasjonen.