Deilig sprø småkaker som du og dine garantert kommer til å knaske på. Følg den enkle oppskriften.
Deilig sprø småkaker som du og dine garantert kommer til å knaske på. Følg den enkle oppskriften.
En deilig syrlig dessert mange rundt bordet kommer til å sette stor pris på.
Lag en deilig dessert som alle rundt bordet vil glede seg over. Det er smaken av deilige mango som gjør puddingen så herlig.
Når den sprø marengsen er klar skal du fylle den vaniljeparfait. Du kan eventuelt ha på noen bær for smakens skyld også.
Det som er suksessfaktoren med denne kaken er at marengsbunnen blir perfekt sprø og litt seig. Resten er såre enkelt - krem og friske bær, og du har en kake som egner seg så vel på et kakebord som til dessert.
Dette er en kake der krokan spiller en hovedrolle i sammen med marengsen. Du får brukt både eggehviter- og plommer. Med andre ord, ingen ting går til spille, og hver munnfull er en fryd.
Har du ikke rabarbra i hagen, finner du den i fruktdisken. Da er du klar til å bake denne deilige kaken.
Den er veldig enkel å lykkes med, men virkelig lekker og effektfull.
Multer i kryddermarinade smaker så godt med rømme og karamellisert sukker
Med en liten kvern eller hurtigmikser lager du din egen knallgode marsipan i løpet av få minutter.
Hvis du tror at marsipankake er det bare proffene som får til, ja da tar du feil. I denne oppskriften betyr det ingen ting at marsipanlokket får noen folder, snarere tvert i mot.
Du kan selvfølgelig lage din egen konfekt. På tre kvarter sitter du igjen med 36 marsipanmus hvis du følger denne oppskriften.
Har du levd mange tiår, husker du sikkert den gammeldagse festdesserten Marte Knipe. Hvis ikke, har du en ny smaksopplevelse i vente.
Med denne oppskriften får du tømt skapet for nøtter. Jo flere forskjellige du bruker, jo morsommere blir den.
Hva kan smake bedre enn en salat bestående av melon og druer? Denne fruktsalaten må du prøve. Her den meget enkle oppskriften.
Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er en oppskrift du bare må prøve. Dette spydet kan du servere som en forfriskning eller som forrett eller dessert.