Dette er en oppskrift som gir alle muligheter for å utnytte kreativiteten. Barna vil også elske å leke seg til morsomme figurer som de etter på kan putte i munnen å kose seg.
Dette er en oppskrift som gir alle muligheter for å utnytte kreativiteten. Barna vil også elske å leke seg til morsomme figurer som de etter på kan putte i munnen å kose seg.
Sjokolademousse er noe av det beste som finnes etter en sommerlig middag eller til kaffen. Det er enklere enn du tror. Slik gjør du det.
Muffins blir uimotståelige med rabarbra og et crumble-lokk.
Den storslagne festkaken signert konditor Sverre Sætre, kan lages flere dager i forveien og fryses frem til den skal spises.
Multekrem er opplagt en veldig populær dessert til jul. Multer i fryseren men multesyltetøy duger også. Prøv med krumkaker ved siden av.
Dette er en av de beste dessertmoussene som finnes. Oppskriften er dessuten grunnsteinen for en lang rekke multeoppskrifter.
Avslutningen på en fest er desserten. Den må være litt utenom det vanlige. Denne oppskriften er det. Du skal lage multemuffins med råkrem og granskuddgelé.
Denne deilige desserten er komponert av og servert på Statholdergaarden i Oslo. Det borger for smaken.
Denne oppskriften kan du også lage eplemuffins av. Bruk is-skje og fordel deigen slik at alle blir like store. Antall ca 15 stk. Stekes i ca 12-15 min midt i ovnen på 175 grader.
En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.
Du kan neppe servere noe bedre til kaffen enn myk mørk nugat. Du lager den selv med denne oppskriften.
Hva er bedre til kaffen enn mørk nugat? Du behøver slettes ikke kjøpe den. Du lager dens selvfølgelig selv med denne oppskriften.
En mektig god og kremet mørk sjokoladekake som du kommer til å bake mange ganger.
En kakeservering for de helt spesielle anledninger. Du kan fint nøye deg med deler av den.
Denne kaken er manges favoritt. Her får du en oppskrift med blåbær. Det løfter kaken til nye høyder.
Gi napoleonskaken en litt annen smak med eple- og kirsbærsyltetøy.