Denne sjokoladekaken med hvit glasur pyntet med friske moreller lever opp til navnet Kveldens dronning. Nå bør du bake en skikkelig kakeklassiker. Her er oppskriften.
Denne sjokoladekaken med hvit glasur pyntet med friske moreller lever opp til navnet Kveldens dronning. Nå bør du bake en skikkelig kakeklassiker. Her er oppskriften.
Prøv en litt annerledes sjokoladekake. I denne oppskriften møter sprø tertedeig mykere sjokoladekremen. Du og dine vil elske den.
Av et stort gresskar får du mye god råvare til både salt og søtt. Gresskarpai er et must i disse dager hvor kjempegresskar fallbys i anledning halloween-feiringen.
Eplekake elsker vi alle. Denne oppskriften er lett å følge og smaken suveren.
Sabayon er det franske og zabaglione det italienske navnet på denne deilige eggekremen som skiller seg fra andre typer ved at den er tilsatt søt vin. I Piemonte bruker de den lokale moscatovinen, mens ellers er det gjerne hetvinen marsala.
Server sherrykrem som følge til for eksempel jordbær, bringebær, blåbær eller til fruktsalat.
Vaniljesaus passer veldig godt til desserter med bær, blåbærpai, bakte epler, sjokoladepudding eller gelé. Her er oppskriften på lettlaget vaniljesaus.
Denne sausen passer veldig bra til eksempelvis hermetiske pærer og eplekake.
Vaniljesaus er et naturlig tilbehør til desserter med bær, blåbærpai, bakte epler, sjokoladepudding eller gelé.
Dette må være verdens enkleste dessert å lage. Kun to ingredienser. Du kan server den alene, eller med revet sjokolade, revet appelsinskall, kakaopulver, kakestrøssel eller friske bær.
Råkrem er herlig tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte. Passer perfekt som dessert sammen med fersk eller bakt frukt eller gelé. Tilslørte bondepiker kan også lages av råkrem.
Selv om det bare tar ca.10 minutter å lage denne eggekremen, er smaken deilig.
Romkremog er utmerket følge til frisk eller hermetisk frukt. Romkrem kan også serveres til eplekake eller på en Pavlova med frukt og bær.