Bananbrød smaker kjempegodt og er enkelt å lage. Det er dessuten en fin måte å bruke litt overmodne bananer på.
Bananbrød smaker kjempegodt og er enkelt å lage. Det er dessuten en fin måte å bruke litt overmodne bananer på.
Gulrotrullekake er en fantastisk kombinasjon av to favorittbakverk. Den er så saftig at den med fordel kan bakes dagen i forveien.
Lag denne lune deilige paien som alle rundt bordet vil elske. Bare følg oppskriften.
En deilig frisk kake der sitronen setter sitt preg. Den tar litt id å lage, men det får du igjen for når du serverer.
Er du glad i mandelkake blir dette din nye favoritt. Inviter hele familien som vil at du skal bake den en gang og de kommer.
Denne sorbeten passer selvfølgelig som dessert, men også forbausende godt til laksecarpaccio med soya, og gjerne noen melonkuler.
Så enkelt lager du denne deilige friske sausen av bringebær.
Vel krever denne oppskriften sin baker og litt tid. Og du må være nøye med både vekt og ikke minst temperaturer. Er du det, belønnes du altså med himmelske smaker.
Når du lager ekte eggekrem, får du fløyelsmyk og fyldig smak. Den passer veldig godt til frisk frukt og bær.
Crème Brûlée, en ekte fransk dessert, kan du lage dagen før. Da trenger du kun å ha brunt sukker på og karamelisere det i ovnen under grillen eller bruke en skibrenner.
Her har du grunnoppskriften på brownies som mange mener er verdens beste, seige og mørke sjokoladekake. Server dem med friske bær til kaffen,
Det er enkelt å lage denne kaken. Og vi kan garantere at alle som får smake den vil se på deg som en ekte konditor.
Denne smakskraftige sorbeten smaker veldig godt sammen med vaniljeis eller vafler og krem.
Gele laget av hjemmelaget saft smaker himmelsk sammenlignet med den av pulver.
Hoffdessert er supergod og ikke minst lettlaget som rett og slett bare består av lagvis med marengs, iskrem, pisket krem, mandelflak og sjokoladesaus.
Her er den enkle oppskriften på iskrem. Så er det opp til deg hva du skal hai den og til den som bær eller kanskje sjokolade.
En deilig saus av jordbær som du kan bruke til mange desserter.
Karameller er slett ikke vanskelig å lage selv. Her får du den enkle oppskriften og noe å suge på hele jula eller når du er sugen på noe søtt.
Sorbet er lett å lage, inneholder få kalorier, og er ferdig på et blunk. Mango egner seg ypperlig og smaker deilig. Følg den enkle oppskriften.
Marmorkake er kanskje den mest spennende av de klassiske formkakene - i hvert fall rent utseendemessig. Det forsterkes med en tofarget glasur eller marmorkrem.
Slike kuler er noe for en hver som setter pris på litt søtt til kaffen.