Dessert og kaker

oppskrifter.webp
  • 40 minutter

    Knasende god smuldrepai med nøtter som du server varm eller lunken med vispet krem, is eller vaniljesaus. Her er oppskriften.

  • 40 minutter

    Smuldrepai er en rask måte å lage en deilig dessert av sommerens frukter, som her kirsebær eller moreller.

  • 45 minutter

    Det finnes knapt enklere desserter enn smuldrepai. Her har vi kombinert rabarbra og jordbær som er en perfekt match med vaniljeiskrem på varme sommerkvelder

  • 40 minutter

    Rips passer perfekt i en lettlaget smuldrepai. Deilig som dessert med iskrem, pisket krem eller vaniljesaus.

  • 3 timer

    Liker du makroner som mange gjør, skal du prøve disse med snickerssmak.

  • 20 minutter

    Disse snøballene skal ikke kastes. Tvert i mot skal de nytes i munnen som de deilige kakene de er. Barna vil garantert sette pris på dem.

  • 30 minutter

    Denne lette og ikke overdrevent søte desserten heter Farófias i Portugal og serveres tradisjonelt når det er karneval, og på nyttårsaften.

  • placeholder
    15 minutter

    Enkel å lage, men smaker deilig.

  • placeholder
    10 minutter

  • 1 time

    Solbær i kake bidrar til å gjøre den ekstra saftig og ikke minst frisk. I denne oppskriften er det også gresk yoghurt som bidrar i samme retning. Hvis du vil ha en rundere smak kan du godt bruke lettrømme i stedet.

  • 1 time

    Denne solbærkaken må du bake. Den er enkel å få til. Solbærene gir en fyldig og frisk smak. Her er oppskriften.

  • 50 minutter

  • 30 minutter

    Solbærmuffins er rene helsekosten proppfull som den er av antioksidanter og vitaminer. Prøv denne oppskriften.

  • 5 minutter

    I denne oppskriften kan du bruke enten solbær eller blåbær.

  • placeholder
    1 time 30 minutter

  • 1 time 30 minutter

    Denne deilig og sommerlige jordbærkaken skal ikke stekes. Her kan du også blande inn bringebær sammen med jordbærene.

  • 25 minutter

    Napoleonskake er en klassiker. Den silkemyke vaniljekremen smaker fantastisk mellom to lag av knasende butterdeig og bringebær. Her oppskriften.

  • 5 minutter

    Denne klassiske retten er en perfekt dessert etter et kraftig måltid eller en super hvilerett.

  • 1 time 30 minutter

    En deilig frisk meksikansk dessert med overraskende smak.

  • 40 minutter

    Sprø eplekake er kanskje ike det du er vant til å bake. Vi kan love deg at det ikke blir siste gangen.

Forsiden akkurat nå
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne
Dagens rett

Har du medisterpølse, har du det som trengs til en herlig pastarett som denne

Ta for deg av julespesialitetene og lag en superrask hverdagsrett.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken