Vil du lage denne deilige desserten slik det gjøres i Italia skal du bruke den oppskriften. Du blir garantert fornøyd og får en smaksopplevelse.
Vil du lage denne deilige desserten slik det gjøres i Italia skal du bruke den oppskriften. Du blir garantert fornøyd og får en smaksopplevelse.
Denne sjokoladekaken gir deg skikkelige sommerfølelser. Så mørk den enn er, er den svært luftig og med smak av mandler og søt sitron. Den kan bakes uten mel.
Bakte epler slik det de gjør det i Toscana er en super dessert. Server den lun og vi lover suksess.
Rødvinen gjør denne kaken ekstra saftig og ikke minst gir den en mørk rød farge. Siden kaken steker i en time, er det ingen sjanse for at det er alkohol igjen.
Det er lett å lage kokksboller. Du får garantert suksess hos både store og små hvis du følger vår enkle oppskrift.
Du behøver ikke ha egen traktor (eller være et barn) for å få lyst på denne kaken
Denne mektige kremkaken er mektig populær i Mexico. Det skal egentlig være to typer kondensert melk, søtet og usøtet. Men her er det med bare usøtet Viking melk.
Trifle er en dessert med opphav i England. Den består av kakebunn, vaniljekrem, pisket krem og frukt eller bær. Her har du oppskriften.
Trollkrem lages oftest med tyttebær men kan også lages med blåbær.
Dette er en kake med spennende aromaer av muskat, kakao og kanel. Den har begeistret i generasjoner. Her den enkle oppskriften.
På bare 10 minutter tryller du frem disse godbitene som du kan bruke til kaffen eller til dessert.
Trøffel- og vaniljekremkake er en av kakebunn dekket med et lag trøffelkrem, et lag vaniljekrem og nytt lag trøffelkrem. Sjokoladeglasur har du utenpå.
Du må ikke la tyttebærene stå urørt. De kan brukes til blant annet kaken tyttebærhjerte. Den blir garantert en suksess når du serverer den. Her er oppskriften.