Panna cotta betyr kokt fløte og er en italiensk klassiker. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Tradisjonelt serveres den med friske frukter, men vi har i stedet pyntet med kokos.
Panna cotta betyr kokt fløte og er en italiensk klassiker. Desserten er lett å tilberede og smaker veldig godt. Tradisjonelt serveres den med friske frukter, men vi har i stedet pyntet med kokos.
Denne frosne ostekaken er grei å lage uten stekeovn, og bør holde til 8 persjoner.
En frisk og deilig is der sitrus og kardemomme spiller hoved rollen. Du skal pynte med appelsin og sjokoladesaus.
Det tar litt tid før limeparfaiten er ferdig fordi den trenger tid i fryseren. Men før den havner der er alt unnagjort på 10 minutter.
Denne Panna Cottaen tar det litt tid å lage. Det kommer du ikke til å angre på.
Vaniljeis er deilig både til dessert og som noe å kose seg med. Server den gjerne med rabarbrasuppe.
Semifreddo betyr halvfryst og er en enkel måte å lage iskrem på. En deilig espresso hører med.
Rabarbra og jordbær er en fantastisk kombinasjon, og sammen med den milde lakrissmaken i Pernodisen har du den perfekte avslutningen på sommerkvelden….
Denne oppskriften på sjokoladeparfaitkake er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre.
Det er ikke mye som smaker så godt som en skikkelig god ostekake. Blandingen av søt eller syrlig ostekrem er en uimotståelig kombinasjon.
Denne lekre sjokoladekaken med tilhørende mandelis er vel verd den ekstra innsatsen.
Clotted cream er obligatorisk til scones og afternoon tea.