I denne superenkle oppskriften på ostekake bruker du gjerne rester av bakst og syltetøy eller bær fra fryseren.
I denne superenkle oppskriften på ostekake bruker du gjerne rester av bakst og syltetøy eller bær fra fryseren.
Elsker du ikke kokos allerede vil du gjøre det etter å ha smakt denne kokospaien.
Ved å tilsette valnøtter og salt karamell i deigen får du en deilig sprø konsistens og en god og salt smak sammen med den søte kaken.
Selv om denne oppskriften tar litt tid å fullføre, belønnes du med de lekreste sitronterter som også er holdbare.
Gresskarpai hører med til både Halloween og Thanksgiving, og er en av de mest kjente amerikanske paiene. Men du kan selvfølgelig lage den når som helst når du får tak i gresskar.
Hva kan bli mer feststemt enn en kransekake på bordet som den du har bakt selv?
Hjemmelaget ripssaft gir både farge og smak til denne myke og luftige ostekaken.
Det som er suksessfaktoren med denne kaken er at marengsbunnen blir perfekt sprø og litt seig. Resten er såre enkelt - krem og friske bær, og du har en kake som egner seg så vel på et kakebord som til dessert.
Her kan du overraske med en bløtkake litt utenom det vanlige. Med eggekrem og aprikos for kaken en helt spesiell smak. Bar følg oppskriften og du vil over få suksess.
Denne kaketypen kalles Pinocchiotårta i Sverige, hvor den er like populær som hos oss. Kjært barn har mange navn med andre ord.
Selvfølgelig skal kaken du baker til påske være gul. Denne er enkel å få til hvis du følger vår oppskrift.
En nydelig kake som skjæres i små stykker siden den er ganske så mektig.
Vinterens vakreste, sprøeste og beste krans. En herlig luksuriøs dessert å avslutte året med.