Kaker

oppskrifter.webp
  • 1 time

    Lag marsipankake. Med egg baker du et luftig sukkerbrød, fyller med bringebærsyltetøy, pisket krem og valnøtter. Følg oppskriften og resultatet blir garantert topp.

  • placeholder
  • 1 time

    Bløtkake med gelélokk blir alltid tatt godt imot. Kaken er enkel å lage og blir et flott syn. Følg oppskriften og du og kaken er er en sukess.

  • 30 minutter

    Varierer den tradisjonelle bløtkaken. Lag minibløtkaker. De kan pyntes på hver sin måte, og frisker opp ethvert kakebord.

  • 1 time 30 minutter

    Her er en deilig pai med gresskar. Pisket litt krem ved siden av. Følg oppskriften og du blir en helt.

  • 45 minutter

    Jordbær passer supert på pai sammen med kremen. Det blir det en dessert du kommer til å lage flere ganger.

  • 35 minutter

    Charlotte Russe er en verdensberømt fromasjekake som ifølge historien ble komponert i 1802 av en anerkjent, fransk kjøkkensjef ansatt ved hoffet til den russiske tsaren Alexander I. Enkel å lage og veldig dekorativ.

  • 45 minutter

    Hva med en myk, smakfull sjokoladefristelse i form av amerikanske brownies? Her har du den enkle oppskriften.

  • 40 minutter

    Vil du lage denne deilige desserten slik det gjøres i Italia skal du bruke den oppskriften. Du blir garantert fornøyd og får en smaksopplevelse.

  • 5 minutter

  • 1 time 30 minutter

    Oreo-smaken er mektig, men dette er en type kake som du bare må ha et lite stykke til av.

  • 40 minutter

    Smulrepai er en av de enkleste eplekakene å lage - og ikke minst sable godt.

  • 1 time 30 minutter

    Enhver fest må avsluttes med en dessert. Den bør være litt utenom det vanlige. Denne oppskriften er det. Prøv sjokoladetrøffelkake med pinjekjerner.

  • 1 time

    Avslutningen på en fest er desserten. Den må være litt utenom det vanlige. Denne oppskriften er det. Du skal lage multemuffins med råkrem og granskuddgelé.

  • 1 time 30 minutter

    Hva med denne oppskriften på ostekake? Tyttebærene gir en syrlig og frisk smak til ostekremen. Og fargen er jo helt fantastisk.

  • 1 time 10 minutter

    Lyst på en forsmak på jul? Da kan du tjuvstarte med denne kanelduftende kaken. Her har du oppskriften.

  • 1 time 30 minutter

    Denne eplekake er kanskje litt tidkrevende, men den er verdt innsatsen. Saftig, frisk og utrolig velsmakende er den. Du kan bare glede deg.

  • 40 minutter

    En enkel, men likefull smakfull terte som du kan lage i flere etapper. Følg oppskriften og du blir overbevist.

  • 2 timer

    Pavlova er florlett, sprø og den smelter i munnen. Med eggekrem og friske bær er den en suksess i et hvilket som helst selskap.

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken