Her er oppskriften på en glutenfri pai som smaker himmelsk og som er enkel å lage.
Denne browniekaken er saftig så det holder med smak av solsikkekjerner og sultanarosiner. Du vil aldri angre hvis du prøver denne oppskriften.
Rullekake er skikkelig retro, og du vil bli forundret over hvor enkelt og raskt den er å lage. Den må ikke ha bringebærsyltetøy som fyll. Prøv med espresso.
Et lunt stykke eplekake er definitivt et høydepunkt. Bak flere og putt i fryseren.
Denne kaken er det ikke så mye som skal til for å sette preg, for her er det så mye annet godt som bidrar som blant annet tyttebær.
Denne deiilige eplekaken serveres lunken med pisket krem og is.
Sprø eplekake er kanskje ike det du er vant til å bake. Vi kan love deg at det ikke blir siste gangen.
Lag en deilig kake med kokos og kanel. Perfekt til bursdager, dugnad eller avslutningsfester.
Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør at du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.
Har du plommer enten i hagen eller kjøper de i butikken, ja da kan du bake denne deilige kaken.
Gi eplekaken et ekstra smakstilskudd. Det gjør du ved å bruke kokos. Garantert en kake du vil bake mange flere ganger.
Denne kaken er manges favoritt. Her får du en oppskrift med blåbær. Det løfter kaken til nye høyder.
En saftig og sprø sjokolade og kokoskake i langpanne egner seg veldig godt til frysing.
Sjokolade og bringebær er en utrolig fin kombinasjon. Sjokoladekakene er litt "klissete" og er svært raske å lage. Serveres gjerne med en kremklatt til. Bruk gjerne frosne bringebær.
Det finnes knapt noen dessert som smaker bedre enn sjokoladefondant. Vi gir deg oppskriften som får tennene til å løpe i vann selv etter et stort måltid.
Kaken blir som en brownies og skal altså stekes som en. Det betyr at den skal være myk og gjerne litt flytende innvendig.