Det tar litt tid å lage disse lekre sjokoladatertene, men det er vel anvendt tid.
Det tar litt tid å lage disse lekre sjokoladatertene, men det er vel anvendt tid.
Denne sjokolade- og bringebærkombinasjonen toppes med myk og kremet marangs. Nam.
Blåbær blir ikke vakrere enn når de serveres som i denne blåbærterten signert mesterkonditor Pascal Dupuy. Oppskriften klarer du også.
Pavlova er florlett, sprø og den smelter i munnen. Med eggekrem og friske bær er den en suksess i et hvilket som helst selskap.
En ekstra luftig ostekake med deilig smak av appelsin vil skinne på kakebordet.
Her kan du overraske med en bløtkake litt utenom det vanlige. Med eggekrem og aprikos for kaken en helt spesiell smak. Bar følg oppskriften og du vil over få suksess.
Hva kan bli mer feststemt enn en kransekake på bordet som den du har bakt selv?
Hjemmelaget ripssaft gir både farge og smak til denne myke og luftige ostekaken.
Det som er suksessfaktoren med denne kaken er at marengsbunnen blir perfekt sprø og litt seig. Resten er såre enkelt - krem og friske bær, og du har en kake som egner seg så vel på et kakebord som til dessert.
Gresskarpai hører med til både Halloween og Thanksgiving, og er en av de mest kjente amerikanske paiene. Men du kan selvfølgelig lage den når som helst når du får tak i gresskar.
Selv om denne oppskriften tar litt tid å fullføre, belønnes du med de lekreste sitronterter som også er holdbare.
I denne superenkle oppskriften på ostekake bruker du gjerne rester av bakst og syltetøy eller bær fra fryseren.
Elsker du ikke kokos allerede vil du gjøre det etter å ha smakt denne kokospaien.
Ved å tilsette valnøtter og salt karamell i deigen får du en deilig sprø konsistens og en god og salt smak sammen med den søte kaken.