Oreo-smaken er mektig, men dette er en type kake som du bare må ha et lite stykke til av.
Hva med denne oppskriften på ostekake? Tyttebærene gir en syrlig og frisk smak til ostekremen. Og fargen er jo helt fantastisk.
Denne usedvanlig populære tyske kaken, ble skapt av en konditor ved navn Joseph Keller i 1915 på Cafe Agner som lå i en av Bonn's bydeler. Så populær er kaken at den har fått sin egen festival, i Todtnau i Baden-Württemberg.
Liker du den klassiske Pavlovaen med deilig krem og friske bær best Her er oppskriften den i ekstra stor størrelse. Det er perfekt når du skal servere til mange.
Pavlova er en festkakefavoritt som kan varieres i det uendelige. I denne oppskriften er det særlig sitronkremen som gjør susen.
Av et stort gresskar får du mye god råvare til både salt og søtt. Gresskarpai er et must i disse dager hvor kjempegresskar fallbys i anledning halloween-feiringen.
Disse tertene er det vanskelig å motstå, fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær. Det er lettlaget også
Her er en tradisjonell pavlova-bunn som vi har toppet med vaniljekrem, syltetøy, lemon curd, bær og biter av brownie.
Denne enkle ostekaken smaker fortreffelig med sitrongelé på toppen. Her er den enkle oppskriften
Disse minibløtkakene egner seg selvfølgelig godt som dessert, og de vil friske opp et hvert koldtbord.
Går du med en konditor i magen, så bør du prøve deg på denne flotte kaken med mandelbunn, italiensk marengs, nydelig bringebærmousse og hvit sjokoladeglasur.
Kransekake er kanskje festkaken over alle kaker. Den passer til jul, påske, 17. mai, bryllup, dåp, konfirmasjon og de aller fleste festlige anledninger.
En lekker nydelig hjerteformet kake med søt og syrlig sitronkrem som blir ekstra fristende om den pyntes med friske bær og spiselige blomster.
Denne kaketypen kalles Pinocchiotårta i Sverige, hvor den er like populær som hos oss. Kjært barn har mange navn med andre ord.