Slik har du ikke smakt fyrstekaken før? I sa fall bør du absolutt prøve. Den smaker herlig.
Slik har du ikke smakt fyrstekaken før? I sa fall bør du absolutt prøve. Den smaker herlig.
Lag en kake alle vil like med rabarbra, et deilig lokk og med en saus som gjør susen.
En deilig pai med frisk rabarbra og deilig vaniljekrem. Paien kan du serveres både som dessert og som kake.
Her har du grunnoppskriften på brownies som mange mener er verdens beste, seige og mørke sjokoladekake. Server dem med friske bær til kaffen,
En lekker ostekake med enten årets friske jordbær og rabarbra eller det du har i fryseren.
Revne gulrøtter gjør kaken ekstra saftig. Med ingredienser som du finner i denne oppskriften blir den garantert en suksess du vil gjenta.
Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten. Saftig, søt, og smakfull. Her er oppskriften.
Kanskje den beste påskekaken du kan lage. Appelsin-smørkrem toppet med biter av Kvikklunsj og sjokoladeegg.
Når alles favorittsjokolade er på ingredienslisten, er det en fest å bake.
Marengs, hylleblomst og bringebær er suksessformelen for denne kaken som forfører alle.
Hva kan bli mer feststemt enn en kransekake på bordet som den du har bakt selv?
Enhver fest må avsluttes med en dessert. Den bør være litt utenom det vanlige. Denne oppskriften er det. Prøv sjokoladetrøffelkake med pinjekjerner.
Dette er den enkleste formen for bananbrød, og en flott måte å få spist opp bananer som er i ferd med å bli overmodne.
Selvfølgelig kan du lage brownies selv. Denne oppskriften er svært så enkel, og når du legger på sjokoladeglasur på vil alle som smaker på dem juble.
Har du bananer som er over godt modne kan du bake en saftig banankake. Smaker deilig og er veldig enkel å lage.
Brownies er noe av det enkleste du kan bake. At kaken er klissete og ikke helt gjennomstekt, er helt i orden. Det skal derfor godt gjøres å bomme.
Med både ricotta og mascarpone blir den kaken fyldig, og mektig nok, men ikke for søt. Her er oppskriften som du sikkert kommer til å bruke flere ganger-
En cobbler er en dessert som er en mellomting mellom smuldrepai, pudding og sukkerbrød. Her har vi fylt den med epler og tyttebær, og serverer den med vaniljesaus eller vaniljeis til.
Denne glutenfrie eplekaken har ekstra mye smak.
Her er en tradisjonell pavlova-bunn som vi har toppet med vaniljekrem, syltetøy, lemon curd, bær og biter av brownie.
Bakt ostekake med karamellsaus er det umulig å mislike.