Har du lyst på sjokoladekake skal du lage denne. Veldig enkel å få til. Her er oppskriften.
Denne kaken gir deg nesten samme smaken som når du putter en bit av den populære sjokoladen i munnen.
En enkel og god kake som fylles rett før servering. Da holder bunnene seg sprø, den kan lages flere dager i forveien.
Skal du lage sjokoladekake skal du lage denne. Den skal toppes med glasur og knust Daim. Garantert din nye favoritt, særlig siden den er uhyre lett å lage.
Dette er slik mormor laget tropisk aroma. En deilig sjokoladekake som får minnene på glid.
Her er oppskriften på en glutenfri pai som smaker himmelsk og som er enkel å lage.
Denne browniekaken er saftig så det holder med smak av solsikkekjerner og sultanarosiner. Du vil aldri angre hvis du prøver denne oppskriften.
Har du plukket blåbær, har de i fryseren eller kjøper de, kan du bake denne deilige kaken. Du kan selvfølgelig bruke andre bær også.
Selvfølgelig kan du lage brownies selv. Denne oppskriften er svært så enkel, og når du legger på sjokoladeglasur på vil alle som smaker på dem juble.
Blondies er brownies uten kakao eller mørk sjokolade. I denne oppskriften er det også brukt epler og mandelmel, noe som dessuten gjør den glutenfri.
Denne kladdekaken - også kalt mud cake - med safran, hvit sjokolade og yoghurt balanserer perfekt det syrlige og det søte og blir enda bedre med tyttebær og krem ved siden av.
Dette er britenes svar på vår bløtkake. Sprø bunn møter myk krem og søte bær samt en hemmelig ingrediens er oppskriften. Her er den.