Pai og terter

oppskrifter.webp
  • 1 time 20 minutter

    De norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker som i denne epleterten med vaniljekrem.

  • 2 timer

    Disse tertene er det vanskelig å motstå, fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær. Det er lettlaget også

  • 45 minutter

    Denne terten blir en suksess enten det er til barnas bursdag eller ved siden av en god kopp kaffe.

  • 2 timer

    Det tar litt tid å lage disse lekre sjokoladatertene, men det er vel anvendt tid.

  • 1 time

    Med kakebunn av Bixit-kjeks og appelsinsmak fra forskjellige kilder skårer denne kaken høyt på smaksskalaen.

  • 2 timer

    Blåbær blir ikke vakrere enn når de serveres som i denne blåbærterten signert mesterkonditor Pascal Dupuy. Oppskriften klarer du også.

  • 40 minutter

    Knasende god smuldrepai med nøtter som du server varm eller lunken med vispet krem, is eller vaniljesaus. Her er oppskriften.

  • 1 time 10 minutter

    Bak en lun pai med plommer. Hjemmelaget bakst smaker alltid best. Her er oppskriften.

  • 50 minutter

    Lag en kake alle vil like med rabarbra, et deilig lokk og med en saus som gjør susen.

  • 1 time 30 minutter

    Lag denne lune deilige paien som alle rundt bordet vil elske. Bare følg oppskriften.

  • 40 minutter

    Smuldrepai er en enklere variant av en pai, men smaker minst like godt. Varier den gjerne med andre bær og frukter.

  • 3 timer 20 minutter

  • 1 time 30 minutter

    Her er en deilig pai med gresskar. Pisket litt krem ved siden av. Følg oppskriften og du blir en helt.

  • 45 minutter

    Jordbær passer supert på pai sammen med kremen. Det blir det en dessert du kommer til å lage flere ganger.

  • 5 minutter

    I denne oppskriften kan du bruke enten solbær eller blåbær.

  • 40 minutter

    Smulrepai er en av de enkleste eplekakene å lage - og ikke minst sable godt.

  • 40 minutter

    En enkel, men likefull smakfull terte som du kan lage i flere etapper. Følg oppskriften og du blir overbevist.

  • 1 time

    Lag en deilig gresskarpai med masse smak. Bare følg den enkle oppskriften så blir det jubel rundt bordet.

  • 50 minutter

    Britene lager eplekake på litt annen måte enn vi gjør her hjemme. Eplepai har tertedeig i bunnen og et lokk av den samme på toppen. Men eplepai kan også serveres med lettpisket krem eller iskrem.

  • 40 minutter

    Her er oppskriften på en glutenfri pai som smaker himmelsk og som er enkel å lage.

  • 12 timer 10 minutter

    Denne lekre sjokoladekaken med tilhørende mandelis er vel verd den ekstra innsatsen.

Forsiden akkurat nå
Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum
+
Godbiter i pollisten

Med denne får du en solid smak av Nord-Rhône for en liten sum

Fra samme produsent kommer også strålende utgaver fra de beste terroirene i Nord-Rhône.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Knallpris for viner fra Napolis bakland
+
Ukens vin

Knallpris for viner fra Napolis bakland

Både den røde og den hvite representerer veldig godt Campanias potensial – og ikke minst produsentens håndlag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Norge har to barer blant verdens 50 beste

Himkok er på 14. plass i årets Worlds50Bestbars, mens Svanen bykser fram til en 32. plass.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Nytt stjerneskudd: Kul dame lager kule burgundere
+
Godbiter i pollisten

Nytt stjerneskudd: Kul dame lager kule burgundere

At Jessica Litaud er inspirert av Jean-François Ganevat og Jean-Marie Guffens, er med på å skille hennes viner fra andre i Burgund.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du spansk omelett med en liten vri og chorizo hører med
Dagens rett

Slik lager du spansk omelett med en liten vri og chorizo hører med

Det finnes knapt et tapasbord uten en klassisk, spansk omelett, eller tortilla som det heter der. Denne er med chorizo og brokkoli i tillegg til poteter og løk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Ikke uventet er det de drøyt 1500 flaskene med Cantillon som skaper kø
+
Tester

Ikke uventet er det de drøyt 1500 flaskene med Cantillon som skaper kø

Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.

Les hele saken