Laks er kjempegodt på grillen men kan fint lages i stekepanne. Med pasta og fennikel blir den sublim. Her er den enkle oppskriften
Laks er kjempegodt på grillen men kan fint lages i stekepanne. Med pasta og fennikel blir den sublim. Her er den enkle oppskriften
En deilig juleinspirert smakskombinasjon som fungerer like godt ellers i året.
Når maten komme pakket inn som her blir alle glade. Inni er det både saftig fisk og kamskjell.
Denne oppskriften med steinbit er enkel å få til, men langt fra hverdagslig. En fiskegryte er et godt valg når det sitter mange til bords.
Her får sildesalaten inspirasjon fra Midtøsten med baba ganoush som er en auberginedip og tabbouleh som er en bulgursalat.
Denne oppskriften kombinerer de beste smakene i samme salat: Sild, chilli, karri og ingefær. Kjapt å lage, deilig å nyte lenge.
Pizza med krabbe, fennikel, avocado og lakserogn er ren luksus.
Her skal du ha torsken i lasagnerull og bade den i hvitvin i en form. Men først skal fisken få løk og pesto på seg. Dette blir godt.
Laks som så vidt er stekt - ofte kalt tataki - inspirert av Japan - får her enkelt men godt tilbehør av grillet squash.
Torsk får ekstra god smak når den tilberedes på denne måten med basilikum, god olje og eddik.
Denne retten er komponert av den berømte kokken Sven Erik Renaa.
Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.
Krabbekjøttet er herlig. Når du baker det i ovnen blir det ekstra godt. Følg den enkle oppskriften
Det er lite som skal til for å gjøre en av de mest utskjelte middagsrettene om til et festmåltid. Prøv denne spennende oppskriften med kveite, sennepssaus og olivenbrød.