Med blåskjell kommer maten raskt på bordet. Hvis du damper de med litt hvitvin blir de ekstra lekre.
Med blåskjell kommer maten raskt på bordet. Hvis du damper de med litt hvitvin blir de ekstra lekre.
Det er ingen heksekunst å lage en deilig blåskjellgryte. Følg denne enkle oppskriften og du kan snart servere.
Skreimølje er kystbefolkningens tradisjonelle måte å tilberede skrei på. Denne oppskriften er en klassiker.
Rogn kan brukes til mer enn kaviar - i skreisesongen er rognkaker en gammel tradisjon for Vesterålen og Lofoten.
Krabbekjøttet er herlig. Når du baker det i ovnen blir det ekstra godt. Følg den enkle oppskriften
Denne retten har et elegant utseende og en veldig delikat smak.
Kveite er en fet fisk, men trives godt med smørbaserte sauser. Denne smørsausen er ikke av de aller feteste, men trenger både smøret og fløten for å møte kryddersmakene.
Denne oppskriften på Fish & chips er laget av mesterkokken Antony Worall Thompson, som blant annet er kjent fra BBC programmet Ready, Steady Cook.
Denne varianten av sild på glass må du prøve. Du og eventuelle gjester vil ha noe godt å glede til.
Med disse populære skjelle lager du fest midt i uka på 15 minutter. Har du safran blir middagen enda mer spennende. Likevel fortsatt rimelig.
Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret.
Slik lager du skreimølje slik en av Norges mest berømte kokker gjør det.
Torsk/skrei som er panert og stekt og deretter får godgjøre seg i en syrlig marinade smaker himmelsk, kald eller lun.
I denne oppskriften får skreien et senvinterlig preg som den kler veldig godt.
Fisken du skal tilberede nå er uten tvil mange nordmenns favoritt. Når den får følge av et annet lite sjødyr og en deilig saus vil du opplagt lage retten flere ganger.
Her får skreien selskap av reker, asparges og deilig fløtesaus med krydderurter.
En deilig rett med denne utrolig gode fisken skrei er det du skal servere. Her er oppskriften.
Når butikkhyllene bugner av fersk skrei til hverdagslige priser prøv denne oppskriften. Den er faktisk både enkel og kjapp å lage.